A A A
Rembrandtlaan 10 8021 DH  Zwolle E-mail: Alle contacten op een rij

Thuiszorg

Buurtzorg biedt thuiszorg op het gebied van verpleging en verzorging, maar ook specialistische zorg na een ziekenhuisopname en terminale zorg.

Buurtzorg onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties doordat wij werken in kleine, zelfsturende teams. Doordat wij een klein team zijn vinden we elkaar snel en doordat wij zelfsturend zijn kunnen we zelf de beslissingen over de zorg nemen. Wanneer u ons belt krijgt u altijd een vast teamlid aan de telefoon. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor onze cliënten.

In Zwolle zijn er meerdere Buurtzorgteams, verdeeld over de wijken. Iedereen die in een  Buurtzorg-team werkt is (wijk)verpleegkundige of wijkziekenverzorgende.

Team Zwolle Dieze is werkzaam in de wijk Diezerpoort. Wij werken nauw samen met de zorgverleners die in het gezondheidscentrum werken, maar uiteraard zoeken wij ook het contact met andere hulpverleners die al betrokken zijn bij onze cliënten

Als u besluit hulp van ons te willen ontvangen, gaan wij met u overleggen hoe wij u het beste kunnen helpen. Een van onze collega’s, die regelmatig bij u zal komen, wordt uw persoonlijk begeleider. Per zorgmoment komt er één iemand die alle zorghandelingen kan uitvoeren. Er komt dus niet iemand voor het wassen, een ander voor de wondzorg en een derde voor het aantrekken van steunkousen.

Voor informatie, advies en aanmelden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-303 48 148.