A A A
Rembrandtlaan 10 8021 DH  Zwolle Alle contacten op een rij

Psycholoog

Vanuit Psychologenpraktijk Stoorvogel & Barkmeijer, een duopraktijk voor basis-GGZ-zorg, werkt Marleen Barkmeijer in de Bolle Bieste Gezondheidsplein. Deze praktijk heeft tevens een vestiging in Meppel. Hulp kan worden geboden aan volwassenen van 18 jaar en ouder met psychische klachten, zoals depressiviteit, angstklachten, burnout en klachten voortkomend uit een traumatische gebeurtenis. De meest voorkomende behandelvormen die geboden worden zijn EMDR en cognitieve gedragstherapie.

Marleen is sinds 2008 BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en heeft ruime ervaring in de GGZ. Ze is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en daarnaast bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Ze werkt nauw samen met de huisartsen, praktijkondersteuner en andere disciplines in het gezondheidsplein.

Op onze website www.stoorvogelbarkmeijer.nl vindt u uitgebreide informatie over ons, onze praktijk en manier van werken, vergoedingen en op welke manier u ons kunt bereiken.