A A A
Rembrandtlaan 10 8021 DH  Zwolle E-mail: Alle contacten op een rij

Het Gezonde Gesprek

Het zorgteam van deBolleBieste Gezondheidsplein wil alle inwoners van onze wijk graag ondersteunen bij het vinden en vasthouden van een gezonde levensstijl. Daarom bieden wij u Het Gezonde Gesprek. Tijdens dit 10 minuten consult met de huisarts kijken we samen naar uw mogelijkheden om gezonder te leven.

Het gaat daarbij om lekker bewegen, gezond eten en de positieve instelling om dat vol te houden. De manier waarop dat in het dagelijks leven het beste kan worden toegepast verschilt echter van mens tot mens. Daarom is het goed om te kijken welke beweging het beste bij u past, hoe u uw voedingspatroon kunt aanpassen en hoe u zorgt dat u gemotiveerd blijft.

In Het Gezonde Gesprek bespreken we deze zaken. Het verplicht u tot niets maar met zo’n op maat gesneden persoonlijk advies is de kans groter dat u uw gezondere levensstijl volhoudt. U zult merken dat u zich lichamelijk en geestelijk vitaler en prettiger voelt.

In De Gezonde Kalender vindt u diverse gezonde initiatieven in de wijk. Kijk onder Spreekuren voor het maken van een afspraak voor uw Gezonde Gesprek.