A A A
Rembrandtlaan 10 8021 DH  Zwolle E-mail: Alle contacten op een rij

Is het leuk op het gezondheidsplein?

Bij een plein denk je aan winkels, terrasjes, misschien een parkje om in te liggen. Kortom een plek waar je graag komt vanwege de fijne sfeer. Een plek waar de buurt samenkomt en waar je nog 'ns wat hoort. Dat is precies wat wij voor ogen hebben met ons nieuwe Gezondheidsplein deBolleBieste. Terwijl dat niet het eerste is waar je aan denkt als het over gezondheid gaat. Dan denk je eerder aan ongezellige, steriele ruimtes met mensen in witte jassen.

Op ons gezondheidsplein willen we dat anders aanpakken en anders laten voelen. Zoals u op het buurtplein in een keer al uw boodschappen doet bij de bakker, de slager, de groenteboer en de supermarkt, zo kunt u bij ons terecht voor een compleet gezondheidsaanbod. Huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, noem maar op. Alles onder een dak. We werken allemaal samen, zodat u snel geholpen wordt en niet van het kastje naar de muur hoeft. Willen we u dan ook graag veel verkopen, zoals een winkel? Nee, liever niet. We hebben veel in huis, maar we hopen dat u er zo min mogelijk van nodig hebt.

Op eigen kracht gezond zijn en blijven is nog altijd het beste. An apple a day keeps the doctor away, zegt een oud spreekwoord. Als we een beetje op ons eten letten en regelmatig bewegen, zijn heel veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat veel ziekten, zoals hart- en vaatziekten en suikerziekte ontstaan door een ongezonde leefstijl? Kom daarom vooral op ons gezondheidsplein 'shoppen' als u niet ziek bent. Voorkomen is immers beter dan genezen. En ons team van gezondheidsspecialisten helpt u graag bij het vinden van een gezonde(re) leefstijl.

We hebben ons gezondheidsplein zo gezellig mogelijk gemaakt. Er is een ruimte waar de buurt bij elkaar kan komen en er is genoeg te zien en te beleven. Kom eens langs en praat met ons in een ontspannen omgeving over uw gezondheid. Een biertje drinken op een terras is het enige dat we u niet kunnen bieden. Maar verder is het echt leuk op het gezondheidsplein!

Edy de Jong
Huisarts deBolleBieste Gezondheidsplein